skip to Main Content

Derde plaats in Noordwijkerhout

Op 26 juni vetrokken we richting Noordwijkerhout. Een voor ons geheel nieuw festival.  Altijd even aftasten want elk festival is weer anders.

De organisatie van het festival, met naam Dollen tussen de Bollen, beloofde een mooie dag. Het werd ook een mooie dag met leuke kapellen en veel zonnestralen. Het eerste podium was nog even wat onwennig maar daarna gingen we los. De set was een combi van luister- en interactieve nummers waar het publiek zichtbaar van genoot. Onze voorlinie met Daan, Rinus en Guido trokken het publiek goed mee.Het laatste podium was ook gelijk het hoofdpodium met een plein dat bomvol stond met publiek. Hier zat oa ook een vakjury dus nog extra je best doen. Dat lukte ook en we kregen veel applaus.

Na een kakofonie aan geluid (alle muzikanten speelde nog even samen) volgde de uitslag. Het was een deelnemersveld met hele mooie kapellen. Altijd lastig in te schatten wat dan de uitslag gaat worden.  We eindigden uiteindelijk op een mooie derde plaats. Niet gek voor de eerste keer bij een nieuw festival. Met name de publieksjury en de vakjury op het hoofdpodium waren zeer lovend. Op twee eindigde de winnaar van het Open Gelderse Kampioenschap in Zaltbommel , De Flierefluiters uit Sassenheim en op één de Stropers uit Zilk. Het was een sportieve competitie waar een ieder elkaar feliciteerde met de resultaten. In de plaatselijke krant stond daags daarna te lezen dat Zwajé de la Mimol de vouwen uit de broeken blies.

Op naar Katwijk aan den Rijn met de vakantieband. Met nieuwe leuke nummers.

Back To Top