skip to Main Content

Prinses Beatrix bij 55e landelijke campagnedag Zwaluwen Jeugd Actie

 

Op 30 augustus mag Zwajé de la Mimol zorg dragen voor de muzikale omlijsting!!!!!!!Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Beatrix der Nederlanden woont zaterdagmiddag 30 augustus bij voetbalvereniging S.c. Everstein in Everdingen de landelijke campagnedag bij van de Zwaluwen Jeugd Actie.
Pupillen en junioren hebben het afgelopen jaar tijdens voetbaltoernooien en -wedstrijden geld ingezameld voor deze actie, zodat sport- en spelvoorzieningen kunnen worden aangeschaft voor hun gehandicapte leeftijdsgenootjes.
Tijdens de campagnedag worden demonstratiewedstrijden gespeeld, waaronder voetbal door D/E jeugd, rolstoelhockey en rolstoeldansen. Prinses Beatrix woont een aantal demonstraties bij en spreekt met de deelnemers. Daarnaast neemt zij het ingezamelde bedrag van de Zwaluwen Jeugd Actie in ontvangst voor het Prinses Beatrix Spierfonds.
De actie is een samenwerkingsverband met de KNVB. Prinses Beatrix is beschermvrouwe van het Prinses Beatrix Spierfonds.
Klik hier voor de foto’s
Back To Top