skip to Main Content

Theatershow “Naar huis” voor Roparun!

Theatershow “Naar huis” voor Roparun!

Zondag 29 maart 2020

Een theatershow die u zal gaan verrassen met een zeer gevarieerd aanbod van muziek, zang, dans en humor. Want dat zijn de ingrediënten van deze theatermiddag voor het goede doel.

De muzikale rode draad van deze show wordt gevormd door “De Mannen van Naam”. Drie doorgewinterde muzikanten die hun sporen vooral hebben verdiend in de bekende pretpop- en theaterband Pater Moeskroen.

Verschillende artiesten en gezelschappen gaan in de show de samenwerking aan met deze muzikale Mannen. Zo maken Blaasorkest Zwajé de la Mimol, Balletschool Paulette Willemse en Orkest “De Karel” hun opwachting op het podium van Theater De Poorterij.

De algehele presentatie is in de vakkundige handen van Ton Smulders, tevens muzikant van “De Mannen van Naam”. In 2012 behaalde het nummer “Naar Huis” een hitnotering in de Single Top 100. Het lied werd geschreven door Ad Grooten. Deze middag zal het nummer opnieuw haar welverdiende aandacht krijgen.

Voor een entreebedrag van slechts € 10,- kunt u getuige zijn van deze fantastische- en gezellige theatershow. De opbrengst gaat naar de Stichting Roparun, voor structurele hulp aan mensen met kanker!

Deze middag wordt mede mogelijk gemaakt door de steun van een aantal sponsoren en natuurlijk door de medewerking van Theater De Poorterij in Zaltbommel!

De voorstelling zal plaatsvinden op zondag 29 maart 2020

in Theater De Poorterij te Zaltbommel, aanvang 14.00 uur.

Reserveer nu alvast uw kaarten d.m.v. een mail aan: zwajedelamimol@hotmail.com of gerard@fysiobambacht.nl

De organisatie is in handen van Blaasorkest Zwajé de la Mimol en de Brandwijk Bommelerwaard Runners. Na de twee succesvolle voorgaande edities wordt dit dus de derde theatershow die in onderlinge samenwerking wordt georganiseerd.

Contactpersonen organisatie: Arno Slosser en Gerard Bambacht

 

Back To Top