Skip to content

2e prijs bij festival in Voorthuizen

Tweede prijs in Voorthuizen 1 juli 2023 

Een bewogen voorbereiding hadden we deze keer. Het wegvallen van Cock, tijdelijk uitval van onze eerste slagwerker Kees en nog wat verschuivingen stonden we er vandaag toch voltallig. Kees weer binnenboord en een waardige opvolger van Cock: Stefan. Vorig jaar namen we de eerste prijs mee naar huis van NK dweilorkesten in Voorthuizen. Dit jaar was het deelnemersveld nog beter bezet en was de concurrentie nog groter. Het weer zat in ieder geval niet mee, helaas veel regen. Uiteindelijk was het een fantastische dag. Veel complimenten voor ons orkest voor de balans, arrangementen en zeker het bespelen van het publiek. Uiteindelijk een mooi tweede plaats met een half puntje achter de winnaar.  

Wij feliciteren Bouncebrass met de eerste prijs en Foutje bedankt met de derde plaats.

Compilatie van Zwajé tijdens deze dag is hier te bekijken.

Back To Top