skip to Main Content

Zwajé wint festival in Lommel België

Op zondag 2 juni heeft Zwajé de la Mimol het festival in Lommel België gewonnen . De weersvoorspellingen voor deze dag waren meer dan goed. Het kwik zou zelfs  oplopen tot  30 graden. Het briesje maakte dat het goed was uit te houden . Voor de club gelukkig want the show must go on. Een week geleden bleek de nieuwe set al goed in de smaak te vallen tijdens het optreden in Gorinchem (Open havendag). De optredens in Lommel liepen voorspoedig . Uiteraard krijg je op zo’n dag ook mee wat andere kapellen doen. Met name De Uitslapers uit Dongen en de winnaar van voorgaande jaren Black Wooow vielen bij ons in de smaak. We hadden met veel rekening gehouden maar niet dat we eerste zouden worden bij de jury. Des te leuker is het om dan te winnen en met een voldaan gevoel huiswaarts te keren.

Back To Top