Skip to content

In memoriam Mari van Hees

Helaas is afgelopen nacht onze trompettist Mari van Hees overleden op 56-jarige leeftijd. Al een geruime tijd was bekend dat hij ziek was en niet meer beter zou worden. Hij heeft afgelopen jaren geknokt en gestreden maar ook heel veel genoten. Hij heeft er alles aan gedaan om het leven zo aangenaam en lang mogelijk te maken.

Mari was voor ons een gedreven, sociale en fanatieke muzikant. Bij het aannemen van een optreden was hij vaak de eerste die zijn vinger opstak dat hij erbij zou zijn. We hebben vele muzikale momenten met elkaar doorgebracht.

Op zondag 18 november 2018 jl. heeft onze club een serenade gebracht aan Mari. Hij genoot zichtbaar en was heel erg verrast. Hij gaf aan: “Dit is het mooiste wat je voor mij kan doen.”

We gaan Mari heel erg missen, maar zeker niet vergeten.

Zijn verzoeknummer was: Pappie loop toch niet zo snel.

Pappie loop toch niet zo snel
Pappie loop toch niet zo snel
Loop wat zachter, toe
Want ben al zo moe
Pappie loop toch niet zo snel

Back To Top